2012
11.23

Warning: mysql_get_server_info(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/mislide/public_html/velobg.org/ruse/wp-content/plugins/xml-google-maps/xmlgooglemaps_dbfunctions.php on line 10

Warning: mysql_get_server_info(): A link to the server could not be established in /home/mislide/public_html/velobg.org/ruse/wp-content/plugins/xml-google-maps/xmlgooglemaps_dbfunctions.php on line 10

Отговор на запитването по ЗДОИ за 14-те км велоалеи

Въпреки закъснелия неофициален отговор, който получихме, след запитването ни кои са 14-те км велоалеи предвидени за изграждане в Русе, решихме да подадем и запитване по Закона за достъп до обществената информация (ЗДОИ) за това как и защо са избрани точно тези 14-км. Опитахме се да получим достъп и до велосипедния анализ направен от консултанта по проекта за Интегриран градски транспорт (ИГТ). Точно на 14-тия ден определен от закона получихме  и отговор на това запитване. Оригиналът може да прочетете ето тук(PDF).

Сами може да прецените, че така и не получихме отговор на някой от интересуващите ни въпроси… Най-вече дали велосипедния анализ някой въобще го е прочел… Продължаваме с опитите да разберем;)!

  1. тръпна в очакване и аз 🙂

  2. В отговора на общината пише, че изпълнителя на проекта ще бъде обявен на сайта на общината до края на тази година. Някой от вас, запалени велосипедисти, видял ли е такава информация на сайта на общината?

  3. Жоре, Община Русе явно си спира тока на сървърите, които хостват сайта им и не може да проверим дали са свършили тази работа:)!
    Ще ги попитаме пак съвсем скоро.

Твоя коментар: