Warning: mysql_get_server_info(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/mislide/public_html/velobg.org/ruse/wp-content/plugins/xml-google-maps/xmlgooglemaps_dbfunctions.php on line 10

Warning: mysql_get_server_info(): A link to the server could not be established in /home/mislide/public_html/velobg.org/ruse/wp-content/plugins/xml-google-maps/xmlgooglemaps_dbfunctions.php on line 10

Конкурс за рисунка

“Русенци, хайде с нас на колело”.

 

Cдружение “Вело-Русе”, съвместно с Община Русе организират конкурс за рисунка на тема  “Русенци, хайде с нас на колело”.

Изискванията:    формат на листа – А3 35/50см, техника по избор.

Аспектите, които могат да бъдат засегнати в творбите:

  1. Здравословният начин на живот, свързан с карането на колело.
  2. Система от велоалеи – бъдещето на велосипедното движение в Русе
  3. С велосипед в Русе и зоните за отдих около града (хижа Приста, лесопарк Липник).
  4. Придвижването с велосипед – най-екологичният транспорт.

Кой може да участва –  всички ученици от всички училища от Русенска област.

Крайният срок за предаване на творбите е 25.05.2014. Рисунките трябва да бъдат придружени с информация, съдържаща трите имена на ученика, възраст, клас, училище и  телефон/email/skype/facebook за връзка.

Къде да дам рисунката? Рисунките може да оставите на вашия преподавател по изобразително изкуство/рисуване и да го помолите да се свърже с нас на посочените в сайта координати.

Победителите! Жури от представители на Вело-Русе и Община Русе ще оцени и класира  1, 2 и 3-то място  за всяка от следните възрастови групи:  1-4 клас,    5-7 клас,   8-12 клас.

Изложбата  – в последната седмица на месец май ще бъде организирана изложба в центъра на Русе с подадените рисунки.

Наградите – на официална церемония в последната седмица на месец май, авторите на отличените творби група ще получат предметни награди, свързани с велисипеда и екипировката на колоездача.

За повече информация, както и за предаване на рисунките може да се свържете с нас на посочените координати.Тази страница за последно е обновена на: 2014.04.25

Няма коментари.

Добави коментар

Твоя коментар: