2015
03.20

Warning: mysql_get_server_info(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/mislide/public_html/velobg.org/ruse/wp-content/plugins/xml-google-maps/xmlgooglemaps_dbfunctions.php on line 10

Warning: mysql_get_server_info(): A link to the server could not be established in /home/mislide/public_html/velobg.org/ruse/wp-content/plugins/xml-google-maps/xmlgooglemaps_dbfunctions.php on line 10

Първа пролет на колела – 22 март 2015

(Велопоход по бъдещата велоалея Русе – Лесопарк Липник)

22.03.2015 г (неделя) 10:00, площад Свобода пред Община Русе

 

Първа пролет на Колела

Първа пролет на Колела

Сдружение Вело-Русе обявява откриване на незакрития велосипеден сезон с „Първа пролет на колела“. Ще се съберем активни велосипедисти (и тези събуждащи се от “зимен сън”) от гр. Русе и ще развъртим педали заедно по маршрута на бъдещата велоалея от Русе до Лесопарка Липник, която е много нужна, както за безопасното придвижване до най-големия крайградски парк на Русе, така и за алтернативен удобен и екологичен транспорт между Русе и село Николово.

По време на велопохода ще намерим нови маршрути за колела и ще посетим съживяващата се хижа Здравец. Там с топла супа ще ще ни очаква новият й стопанин – Стенли! След като се подкрепим, ще имаме възможност да дискутираме варианти за маршрути на бъдещата велоалея.

Скоростта на велосипедния поход ще е съобразена и с тези позабравили да карат през зимата:)!Подсигурен е и придружаващ автомобил.

Нека заедно стартираме активния велосипеден сезон, да бъдем повече хора на колела, да покараме за спорт, за удоволствие, за здраве и за забаваление :-)!

Повече информация може да намерите в страницата на събитието във Фейсбук.

Дата: 22 март 2015

Час и място на събиране: 10.00 пред сградата на община Русе

Потегляне: 10.30 часа с полицейско присъствие

Маршрут: община Русе – бул. Липник – село Николово – Лесопарк Липник – вилна зона Самунджи – хижа Здравец – (край на велопохода).

Очакван край на велопохода: 14.30 часа

 

Няма коментари.

Добави коментар

Твоя коментар: