2015
01.14

Warning: mysql_get_server_info(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/mislide/public_html/velobg.org/ruse/wp-content/plugins/xml-google-maps/xmlgooglemaps_dbfunctions.php on line 10

Warning: mysql_get_server_info(): A link to the server could not be established in /home/mislide/public_html/velobg.org/ruse/wp-content/plugins/xml-google-maps/xmlgooglemaps_dbfunctions.php on line 10

Посланикът на Холандия се срещна с Вело-Русе

Днес, 14.01.2015, сряда, по инициатива на посланика на кралство Холандия в Русе се проведе среща между представители на  Вело-Русе и дипломатическата мисия на най-велосипедната страна в Европа.

Н.Пр. Том ван Оорсхот бе подробно запознат с дейността на сдружението и бъдещите планове и инициативи. Холандеца остана приятно изненадан от мащаба на дейността на сдружението и заяви пълната си готовност за сътрудничество и подпомагане на дейността на организацията. Акцент в дискусията беше огромния потенциал на областта за развитие на велосипеден туризъм и интереса на холандските колоездачи към придунавския веломаршрут Евро-Вело 6. Засегнати бяха и темите за липсата на качествената инфраструктура и за необходимостта от повишаване на експертизата на участниците в нейното проектиране и изпълнение. Обсъдени бяха и проблеми в българското велосипедно законодателство.

Н.Пп.  Оорсхот прие отправената поканата да посети отново Русе и живописния регион през пролетта, но този път на две гуми. Председателят на Вело-Русе Кольо Пазарджиев заяви, че с подкрепата от кралство Холандия, Русе може да се превърне във Велосипедната столица на долен Дунав.

 

 

Среща с посланика на Холандия

Среща с посланика на Холандия

Няма коментари.

Добави коментар

Твоя коментар: