2012
05.30

Warning: mysql_get_server_info(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/mislide/public_html/velobg.org/ruse/wp-content/plugins/xml-google-maps/xmlgooglemaps_dbfunctions.php on line 10

Warning: mysql_get_server_info(): A link to the server could not be established in /home/mislide/public_html/velobg.org/ruse/wp-content/plugins/xml-google-maps/xmlgooglemaps_dbfunctions.php on line 10

Победителите от състезанието

“Ден за ходене на работа и училище с колело” 2012 са:

СОУ “Васил Левски” и ОДМВР-Русе

Сдружение “Вело-Русе” ще зарадва възпитаниците на СОУ “Васил Левски” с нова велостоянка, която ще бъде изготвена и монтирана в двора на училището за началото на новата учебна година. Наградата идва съвсем заслужено след като бяхме изключително приятно изненадани от високата вело-активност на ученици и учители. Установихме, че по обяд в деня за ходене на работа и училище с колело в двора на СОУ “Васил Левски” е имало 62 велосипеда, а освен това научихме, че от училището традиционно организират вело-походи около града и по Поломието, за което ги поздравяваме! Браво!

Съревнованието беше значително по-оспорвано сред поканените за участие институции. Сериозно включване в инициативата на сдружение “Вело-Русе” отбелязаха служителите на ОДМВР-Русе, РИОСВ-Русе и областна администрация, като последните две заслужават особени адмирации защото, шестваха заедно с нас по утвърдения маршрут, въпреки поройния дъжд. В крайна сметка, след нелека дискусия, нашата комисия реши да присъди наградата за най-активна институция на ОДМВР-Русе.

Благодарим на всички граждани, училища и институции, които се влючиха и подкрепиха “Ден за ходене на работа и училище с колело” 2012! Бъдете живи, здрави и до нови срещи!

Няма коментари.

Добави коментар

Твоя коментар: