2012
06.07

Warning: mysql_get_server_info(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/mislide/public_html/velobg.org/ruse/wp-content/plugins/xml-google-maps/xmlgooglemaps_dbfunctions.php on line 10

Warning: mysql_get_server_info(): A link to the server could not be established in /home/mislide/public_html/velobg.org/ruse/wp-content/plugins/xml-google-maps/xmlgooglemaps_dbfunctions.php on line 10

Хайде заедно да съчетаем полезното с приятното – велоразходка с включване в кампанията на WWF за почистване на природните паркове!

9-ти юни 2012г, Ивановските скални църкви

Кампания на WWF и Глобул '2012

Сдружениe “Вело-Русе” реши да отбележи 9-ти юни – Националният ден на природните паркове – с велопоход до Ивановските скални църкви и на място да подкепи ежегодната инциативата на WWF и Глобул за почистване на природните паркове. Дължината на планирания маршрут е около 50км. (отиване и връщане) и това налага желаещите да се включат предварително да преценят добре физическото си състояние. Засега сдружението не предвижда осигуряване на придружаващ транспорт. Времето се очертава да бъде слънчево и горещо, затова ви препоръчваме да не забравяте да си носите шапкa с козирка, слъчеви очила и слънцезащитна козметика. Разбира се не забравяйте и доброто си настроение :)!

Очкаваме ви в събота, 9-ти юни 2012, в 07:50ч. на площада пред Пантеона на възрожденците. Плануваме да поемем по маршрута в 8:00ч., затова ви приканваме да бъдете точни!

Няма коментари.

Добави коментар

Твоя коментар: