2011
10.20

Warning: mysql_get_server_info(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/mislide/public_html/velobg.org/ruse/wp-content/plugins/xml-google-maps/xmlgooglemaps_dbfunctions.php on line 10

Warning: mysql_get_server_info(): A link to the server could not be established in /home/mislide/public_html/velobg.org/ruse/wp-content/plugins/xml-google-maps/xmlgooglemaps_dbfunctions.php on line 10

Само 4 отговора на въпросника на Вело-Русе

 

В уречения срок на нашия адрес получихме само 4 отговора на въпросите от откритото писмо, което отправихме преди две седмици към всички кандидат-кметове на Русе. Подредбата на документите е по реда на тяхното пристигане:

Вело-Русе си запазва правото да не анализира преди изборния ден получените текстове, тъй като отговорите сами по себе си са достатъчно показателни и всеки велосипедист може да направи своя информиран избор!

Не може да скрием обаче озадачението си от отсъствието на писмена позиция на ключови претенденти за кметския пост – това може само да ни доведе до съответни изводи!

Сдружение Вело-Русе благодари на редакцията на в. Утро за подкрепата на тази инициатива за информиране на гражданите на Русе за велосипедните настроения сред нашите кандидат-кметове!

Няма коментари.

Добави коментар

Твоя коментар: