2011
07.26

Warning: mysql_get_server_info(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/mislide/public_html/velobg.org/ruse/wp-content/plugins/xml-google-maps/xmlgooglemaps_dbfunctions.php on line 10

Warning: mysql_get_server_info(): A link to the server could not be established in /home/mislide/public_html/velobg.org/ruse/wp-content/plugins/xml-google-maps/xmlgooglemaps_dbfunctions.php on line 10

Сдружение Вело-Русе обявява конкурс за изработване на лого

Сдружение Вело-Русе, регистрирано по ЗЮЛНЦ, Булстат: 176090911815, обявява конкурс за лого на сдружението.

Логото трябва да позволява прилагането му във WEB страницата на сдружението, на бланки на сдружението и на рекламни материали. Логото трябва ясно да е обвързано с названието на сдружението и да в съзвучие с целите на сдружението, а именно: да защитава интересите на всички жители на област Русе, които ползват велосипеда като транспортно средство, за спортни цели и развлечение; да популяризира велосипедния транспорт в големите населени места като неизбежен, жизнено необходим, екологичен, здравословен и финансово изгоден; да превърне Русе във велосипедната столица на Долен Дунав.

Логото може:

 • да е на хартиен носител с размери 10х10 см или
 • да е в растерен формат (png/jpg/gif) минимум 1000х1000 px или
 • да е във векторен формат(cdr).

Класираното на първо място предложение ще бъде откупено за 100лв. и ще бъде обявено по време на Европейската седмица на мобилността от 16.09 до 22.09.2011 г в град Русе.

Срокът за представяне на предложенията е 25.08.2011г. Предложенията могат да се изпращат по електронен път на адрес ruse@velobg.org.

Резултатите от конкурса ще бъдат обявени до 02.09.2011г.

За повече информация използвайте тел. 0879 048533 или е-майл:ruse@velobg.org.

 1. Много малка награда сте обявили. Ако беше поне 300лв да кажем си струва да седнеш да помислиш.

  • Наистина сумата е малка, но предвид скромния ни(никакъв) ресурс е добър старт. Идеята, която стои зад обявата е по-скоро да привлече ентусиаст вело-радетел и дизайнер, отколкото някой, който да изработи по поръчка. Все пак, трудът на този човек трябва да бъде възнаграден и материално, въпреки че смятаме, че моралната награда ще е далеч по стойностна :)!

 2. веселото русе кото сладкиш

 3. Bravo za iniciativata.. ste uchastvam 🙂

 4. чакаме победителя 😉

 5. Защо не обявихте победилото лого на 02.09, както писахте ?

  • Извиняваме се за закъснението, но част от управителния ни съвет е извън Русе. А ни затиснаха много тежки велосипедни задачи. Още след първата си сбирка за септември, която ще е тази седмица ще обявим резултатите.

Твоя коментар: