2012
05.10

Warning: mysql_get_server_info(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/mislide/public_html/velobg.org/ruse/wp-content/plugins/xml-google-maps/xmlgooglemaps_dbfunctions.php on line 10

Warning: mysql_get_server_info(): A link to the server could not be established in /home/mislide/public_html/velobg.org/ruse/wp-content/plugins/xml-google-maps/xmlgooglemaps_dbfunctions.php on line 10

Училища и институции в Русе получиха покана за участие в състезание

в “Ден за ходене на работа и училище с колело” 15.05.2012

 

Две големи награди

През месец май русенските улици се изпълват с велосипеди. На 15 май, вторник, на всички училища в града, както и на институциите, имащи отношение към здравословния начин на живот и опазването на околната среда, ще бъде дадена възможност да се преборят за 2 големи награди – стоянки за велосипеди.

За училищата

Сдружение “Вело-Русе” кани всички училища, които желаят да се включат в надпреварата, да покажат как ученици, учители и помощен персонал заедно правят своя екологичен избор на превозно средство. Как да ни уведомите за вашата вело-активност? Много е лесно – направете снимки на всички паркирани колелета около входа (или там, където ги оставяте), а защо не и поне една групова снимка на всички, избрали да се придвижат до училището с велосипед, и изпратете фотографиите на info@velo-ruse.eu до 12:00 на обяд на 16 май.

За институциите

Сдружение “Вело-Русе” отправи специален призив към редица институции да се включат активно в “Ден за ходене на работа и училище с колело” – 15 май.  Очакваме да ни изненадат приятно с пълен с велосипеди портал:

  • Областната администрация на Област Русе
  • Община Русе
  • Регионална инспекция по околната среда и водите – Русе
  • Районна здравна инспекция – Русе
  • Многопрофилна болница за активно лечение – Русе
  • Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи  – Русе
  • Областна управление на Пожарна безопасност и защита на населението – Русе

На 15 май специална комисия от състава на Вело-Русе ще документира велосипедното присъствие пред сградите на институциите и ще определи при кого ще замине велосипедната стоянка. Разбира се, оценката ще бъде относителна – спрямо броя на служителите в съответното ведомство.

Резултатите

Предварителни резултати ще споделим по време на Голямото велосипедно шествие на 15 май, а окончателните ще обявим до няколко дни.

Получаване на наградите

След като обявим резултатите от съревнованието, ще се свържем с победителите, за да уточним детайли за желаната от тях велосипедна стойка. Стойките ще се изготвят съобразно особеностите на конкретните места, на които ще се монтират.

Допълнителна информация

Тук може да намерите:

 

Няма коментари.

Добави коментар

Твоя коментар: