2012
09.18

Warning: mysql_get_server_info(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/mislide/public_html/velobg.org/ruse/wp-content/plugins/xml-google-maps/xmlgooglemaps_dbfunctions.php on line 10

Warning: mysql_get_server_info(): A link to the server could not be established in /home/mislide/public_html/velobg.org/ruse/wp-content/plugins/xml-google-maps/xmlgooglemaps_dbfunctions.php on line 10

Велостойки в СОУ

По случай първия учебен ден сдружение “Вело-Русе” зарадва велосипедистите от СОУ “Васил Левски” с велостойки за 20 велосипеда. Дарението е награда за най-активното участие на училището в конкурса на сдружението за “Деня за ходене на работа и училище с колело 15.05.2012”. На 15-ти май т.г. пред училището победител бяха преброени над 60 велосипеда, заключени по протежение на оградата.

Велосипедните стойки са изработени от фирма “Русе-Спорт” и платени с лични средства на членове на сдружението. Конструкцията е уникална за нашия град и съчетава предимствата на два различни вида стойки – т.нар. “коневръз” с “ребра”. Това прави стойките здрави и удобни за различни видове велосипеди и същевременно позволява при необходимост към тях да се заключат и над 30 велосипеда.

На тържеството по случай първия учебен ден директорът на училището г-н Галин Ганчев благодари за дарението и пред всички присъстващи заяви ангажимент да бъдат монтирани допълнителни стойки, имайки предвид големия брой ученици, учители и персонал, които често избират велосипеда като средство за предвижване. Кратко поздравително слово за празника произнесе и прецедателят на сдружението г-н Кольо Пазарджиев, който пожела на всички успех в усвояването на знанията, но да не пренебрегват физическото възпитание и спорта и да се стремят към максимата “здрав дух в здраво тяло”.

Велостойки в СОУ

Велостойки в СОУ

Велостойки в СОУ

Велостойки в СОУ

Няма коментари.

Добави коментар

Твоя коментар: