2015
05.19

Warning: mysql_get_server_info(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/mislide/public_html/velobg.org/ruse/wp-content/plugins/xml-google-maps/xmlgooglemaps_dbfunctions.php on line 10

Warning: mysql_get_server_info(): A link to the server could not be established in /home/mislide/public_html/velobg.org/ruse/wp-content/plugins/xml-google-maps/xmlgooglemaps_dbfunctions.php on line 10

Покана за становища и коментари за прединвестиционно проучване

на велоалея Русе-Лесопарк Липник

 

Предложение за велоалея Русе-Лесопарк Липник/Текето

Предложение за велоалея Русе-Лесопарк Липник/Текето

През 2013г в следствие на гражданска инициатива, подкрепена от сдружение Вело-Русе и над 800 човека, Общински съвет на Община Русе взе решение №657 (прието с Протокол №27/20.06.2013) за изграждане на велосипедна алея от гр. Русе до Лесопарк Липник.

Информация за избрания маршрут, местоположението на съпътстващата инфраструктура и повече подробности може да намерите:

 

Становища, предложения и коментари може да изпращате до 29.05.2015г на email:  info@velo-ruse.eu . Всички постъпили писма, заедно с резултатите от предстоящото онлайн обсъждане във Фейсбук и на страницата на Вело-Русе, ще бъдат предоставени на Община Русе и изпълнителя на проекта.

  1. Трябва да се гарантира 2.5м дори бих казал ако е възможно 3м широк вело път няма да е лошо. Второ, чисто визуално, предвижда ли се цветен асфалт за трасето?

    • Ние също ще предложим на проектантите, където е възможно да се предвиди по-широка алея. Асфалта не се предвижда да е с различен цвят, тъй като навсякъде велоалеята ще е физически отделена от пътното платно – на места с дървесна и храстовидна растителност, на места с бетонни прегради.

Твоя коментар: