2011
09.11

Warning: mysql_get_server_info(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/mislide/public_html/velobg.org/ruse/wp-content/plugins/xml-google-maps/xmlgooglemaps_dbfunctions.php on line 10

Warning: mysql_get_server_info(): A link to the server could not be established in /home/mislide/public_html/velobg.org/ruse/wp-content/plugins/xml-google-maps/xmlgooglemaps_dbfunctions.php on line 10

Сдружение Вело-Русе вече има лого!

След 90 минутна нелека дискусия и открито гласуване журито спря своя избор за лого върху предложението на Елица Спасова от Ловеч.  Изборът съвсем не бе лек – сред 26-те лога се открояваха 6, но в последвалото събеседване отпаднаха някой по-тежки  и такива с неподходяща концепция.

Официалното връчване на наградата ще бъде на 22.09.2011г в летния театър на Русе по време на концерта след края на голямото велосипедно шествие предвидено за същия ден. Инициативите са част от Европейската седмица на мобилността.

Благодарим на всички, които участваха в конкурса, определено изборът ни затрудни – ще се свържем с вас по електронната поща за подробности за поощрителните награди ;)!

Не публикуваме останалите предложения, тъй като те наистина са много добри и оригинални и могат да се ползват от авторите им при други подобни конкурси. Ние вярваме, че велосипедната еволюция в бъдеще ще обхваща нови и нови градове :)!

  1. Честито на победителя! И успех в начинанието.

  2. Logoto e mnogo hubavo i originalno, chestito i ot men!

Твоя коментар: