2015
06.03

Warning: mysql_get_server_info(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/mislide/public_html/velobg.org/ruse/wp-content/plugins/xml-google-maps/xmlgooglemaps_dbfunctions.php on line 10

Warning: mysql_get_server_info(): A link to the server could not be established in /home/mislide/public_html/velobg.org/ruse/wp-content/plugins/xml-google-maps/xmlgooglemaps_dbfunctions.php on line 10

Вело-Русе събира мнения за първите 14км велоалеи

Предложение за изпълнението на първите 14км велоалеи в Русе

Предложение за изпълнението на първите 14км велоалеи в Русе

Сдружение Вело-Русе предлага за обществена дискусия предложението на експертната ни група за принципната реализация на първите 14км велосипедни алеи в град Русе, за чието проектиране и изграждане текат обществени поръчки.

Всеки може подробно да се запознае с нашата позиция, чрез интерактивната Гугъл карта. Всеки обект от тази карта разполага с описание, в което може да се последва връзка за коментиране на точно този елемент от предлаганата пътна мрежа (или директно казано – разглеждайте, цъкайте и пишете смело коментари). Общи коментари може да пишете и в специализираната Фейсбук група Велосипеден план на Русе.

Обобщените резултати от проучването ще предоставим както на Община Русе така и на спечелилите обществената поръчка изпълнители и проектанти.

Ще направим всичко по силите си да не допуснем некачествено и незадоволително проектиране и изпълнение, но за целта ни трябват Вашите становища, предложения и коментари!!!

 

Няма коментари.

Добави коментар

Твоя коментар: